×

Türkiye’nin Tek ve Dünyanın sayılı rulman üreticisi ORS-Ortadoğu Rulman’a Inductotherm Group Türkiye’den yerli üretim 1500 kW çubuk ısıtma sistemi!

Üretim kapasitesini arttıran ORS-Ortadoğu Rulman’ın yeni tercihi Inductotherm Group Türkiye oldu!

Türkiye’nin tek ve Dünyanın sayılı Rulman  üreticisi  olan  ve Ankara  Polatlı tesislerine yenilerini  katan  ORS – Ortadoğu Rulman A.Ş., dövme üretim  tesisindeki yeni yatırımı Sakamura  marka  yatay dövme tezgahına ekleyeceği ısıtma  sistemi  için Inductotherm Group Türkiye’yi tercih  etti!

Önceki yıllarda çeşitli firmalara çelik dövme  ve ovalama  uygulamaları için 1000 kW, 2200 kW ve 3750 kW çubuk ısıtma  sistemleri üretip  devreye alınmasını sağlayan Inductotherm Group Türkiye’nin Sakamura  pres uyumlu ilk çubuk ısıtma sistemi ORS Rulman üretim tesislerinde sorunsuz  olarak çalışmaya  başladı. 2021 yılı başında devreye alınan sistem, çubukların ısıtma işlemini sorunsuz olarak yerine getirmekte, son derece verimli ve hızlı bir şekilde faaliyetine devam etmektedir.

Inductotherm Group Türkiye’in ürettiği 1500 kW – 3 kHz Inductoforge Çubuk  Isıtma  Sistemi  (Bar Heater); enerji verimliliği, sorunsuz   çalışması ve kalitesiyle  muadili makinelerin önüne geçerken, makine  üretiminin Türkiye’deki fabrikasında gerçekleşmesiyle  de  ülke  ekonomisine katkıda bulunuldu.

Inductotherm  Group  Türkiye’nin daha önceki   yıllarda  yurt  dışı  kardeş   firmaları  aracılığıyla  teklif  ettiği  sistemlerin artık Türkiye’de Türk mühendis ve işçilerin emekleri ile üretilmesi, Inductotherm Group Türkiye’nin  üretim  gücünün geldiği noktayı  vurgulaması bakımından oldukça  önemlidir.

Recent Posts